Elegant hörnlägenhet med hänförande utsikt över Stockholm

KOMMANDE FÖRSÄLJNING: Elegant hörnlägenhet med balkong högst upp i fastigheten. Utsikten är hänförande med Globen och söderort åt ena hållet, Stockholms City's kyrkspiror och Kista Tower i norr liksom Mälaren och Ekerö i Väster.

Läget på Ekholmsvägen, bara 500 m från T-banan och Skärholmens Centrum med dess fantastiska utbud av affärer, restauranger och service, är eftertraktat.

I närområdet finns goda möjligheter till friluftsliv med närhet till grönområden och Mälarens vatten och stränder.

Rumsbeskrivning

FÖRENINGEN

Föreningen är äkta och äger marken. Föreningens fastighet består av två flerbostadshus i 7 repsektive 8 våningar innehållande 73 bostadsrättslägenheter med en total boyta om 3 934 kvm. Fastogheten har även en total garagearea om 592 kvm innehållande 28 parkeringsplatser samt 15 parkeringsplatser på mark. Utöver det finns det extra förrådsutrymme om 25 kvm innehållande 14 st förråd. Lägenhetsfördelning:


15 st lägenheter om 1 rok
45 st lägenheter om 2 rok
13 st lägenheter om 3 rok


 ÖVRIGT

UNDERSÖKNINGSPLIKT


En bostad överlåts i "befintligt skick" och det är köparen som ansvarar för att undersöka bostaden innan köpet genomförs. De brister och fel som säljaren känner till sedan tidigare är han dock skyldig att underrätta köparen om. En bostad i bostadsrättsförening räknas som lös egendom. Reglerna kring bostadsköp i en bostadsrättsförening finner du i Bostadsrättslagen och i Köplagen.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Kontakta mäklare för mer information.

UPPGIFTER
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. 

BUDGIVNING
Vi tillämpar öppen budgivning vilket innebär att budgivare har rätt att erhålla information om vilka bud som inkommit. Säljaren bestämmer över budgivningen vilket bl.a. betyder att denne avgör till vem han vill sälja och till vilket pris. Efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat av säljaren och köparen måste fastighetsmäklaren vidarebefordra inkomna bud till säljaren. Säljaren har rätt att anta eller avvisa budet. Samtliga budgivare accepterar att deras namn, telefonnummer och avlagda bud inklusive eventuella villkor visas för köpareByggnad

Byggår:
2015

Visningar

Kontakta mäklare för visning!

Fakta

Område:
Skärholmen, Skärholmen
Adress:
Ekholmsvägen, högst upp
GPS:
Lat. 59.281001359462
Long. 17.90641911352
Rum:
2 rum och kök
Yta:
55 Kvm
Avgift:
2 300 kr/mån. I avgiften ingår vatten, el och kabel-tv (grundutbud).

Kontakt

Ulf Ström

Ägare, Reg. Fastighetsmäklare
Telefon: 073-324 82 90
Mobil: 073-324 82 90
ulf.strom@hgrealestate.se

Eva Louise Ström

Ägare, Reg. Fastighetsmäklare
Mobil: 070-365 18 00
evalouise.strom@hgrealestate.se