Närmare vattnet än så här kan man nästan inte bo

KOMMANDE FÖRSÄLJNING:
Inom kort har vi nöjet att välkomna er till denna väldisponerade tvåa med balkong, unikt belägen vid strandpromenaden längs med Klara sjö.

Effektivt utnyttjad, ljus och rymlig våning med förmiddagssol på balkongen och fantastisk utsikt mot omgivningens vackra bryggor och båtar.

Läget är mycket eftertraktat.

Rumsbeskrivning

Välkommen in till bostaden som erbjuder det alldeles unika läget invid vattnet men också en riktigt smart planlösning och möjlighet till stort socialt umgänge.


Högklassiga materialval ger lägenheten en exklusiv känsla, generösa fönsterpartier och vitmålade väggar bidrar till ljus och rymd och golvet i valnötsparkett binder samman sällskapsrum med sovrum, kök och hall.


Bostaden disponeras med en välkomnande entréhall, sällskapsrum som rymmer både soffhörna och matgrupp, kök i öppen planlösning med bl.a. fyrlågad gasspis och gott om såväl skåp, lådor som arbetsytor, sovrum med stor platsbyggd garderob och helkaklat badrum.


På den generösa balkongen med morgon- och förmiddagssol och utsikt mot Klara sjö intar man gärna och länge sin frukost.FÖRENINGEN

Brf Kungsklippan i Stockholm (org nr 702001-2253) är en s.k. äkta förening och marken innehas med äganderätt.


Föreningens ekonomi är väl skött, belåningen stannar på 5 387 kr/kvm bostadsrättsyta (enligt årsredovisning 2016), medan årsavgiften ligger på 865 kr/kvm bostadsrättsyta.


En årligen uppdaterad underhållsplan som nu sträcker sig fram till 2024 finns framtagen. Se gärna vidare på föreningens hemsida www.kungsklippan.se


Bostadsrättsföreningen har fyra tvättstugor, cykel- och barnvagnsrum samt hela fem takterrasser för alla medlemmar att fritt få använda. Dessutom finns en gästlägenhet och tre ytterligare gästrum att hyra för övernattande besökare.OMRÅDET

Läget på tysta Kungsbro Strand är svårslaget. Rakt fram glittrar vattnet och utsikten mot Stadshustornet, runt hörnet väntar grönytor och joggingstråk längs bl.a. Norr Mälarstrand och ett stenkast bort finns hela pulsen i City.


För den som pendlar tar det bara fem minuter att promenera till Centralstationen med Arlanda Express, T-Centralen och Cityterminalen strax intill.ÖVRIGT

TILLTRÄDE enligt överenskommelse. 


MEDLEMSANSÖKAN till bostadsrättsföreningen ska också inkludera en s.k. UC avseende köparen/köparna.


UNDERSÖKNINGSPLIKT En bostad överlåts i "befintligt skick" och det är köparen som ansvarar för att undersöka bostaden innan köpet genomförs. De brister och fel som säljaren känner till sedan tidigare är han dock skyldig att underrätta köparen om. En bostad i bostadsrättsförening räknas som lös egendom. Reglerna kring bostadsköp i en bostadsrättsförening finner du i Bostadsrättslagen och i Köplagen.

BOENDEKOSTNADSKALKYL Kontakta mäklare för mer information.

UPPGIFTER Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. 

BUDGIVNING Vi tillämpar öppen budgivning vilket innebär att budgivare har rätt att erhålla information om vilka bud som inkommit. Säljaren bestämmer över budgivningen vilket bl.a. betyder att denne avgör till vem han vill sälja och till vilket pris. Efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat av säljaren och köparen måste fastighetsmäklaren vidarebefordra inkomna bud till säljaren. Säljaren har rätt att anta eller avvisa budet. Samtliga budgivare accepterar att deras namn, telefonnummer och avlagda bud inklusive eventuella villkor visas för köparen av bostaden, om denne så önskar, efter det att köpekontraktet är bindande mellan säljaren och köparen.Visningar

Kontakta mäklare för visning!

Fakta

Område:
Stockholm, Kungsholmen
Adress:
Kungsbro Strand
GPS:
Lat. 59.330298262783
Long. 18.0513522579
Rum:
2 rum och kök
Yta:
39 Kvm
Vån/Hiss:
1 tr / Hiss finns
Avgift:
2 837 kr/mån.

Kontakt

Eva Louise Ström

Ägare, Reg. Fastighetsmäklare
Mobil: 070-365 18 00
evalouise.strom@hgrealestate.se

Ulf Ström

Ägare, Reg. Fastighetsmäklare
Telefon: 073-324 82 90
Mobil: 073-324 82 90
ulf.strom@hgrealestate.se