Våning med milsvidd utsikt i nya innerstadsdelen Hagastaden

För utförligare information, vänligen kontakta mäklaren.

Här finns möjligheten att förvärva en exklusivt utformad fyrarummare med terrasser åt två håll högt uppe i en av de båda makalösa Norra Tornen. Milsvid utsikt ut över Stockholm, två stora privata terrasser, kök och sällskapsrum i öppen planlösning, två separata badrum, generös walk-in-closet i anslutning till master bedroom är några av de fördelar själva bostaden erbjuder.

Byggnaden - som beräknas bli Stockholms högsta bostadshus - ger livskvalité för den kräsne, biorum, eget gym och relaxavdelning är exempel på faciliteter som tillkommer detta boende. Parkering kommer också erbjudas i anslutning till fastigheten.

Nya expansiva innerstadsdelen Hagastaden är den stadsdel som kan beskrivas ha nära till allt. Här finns storstadspulsen men också Nationalstadsparkens lugn, likaså goda kommunikationer, sprudlande folkliv, service av alla slag och ett varierat kulturutbud.

Tillträde oktober 2018 (preliminärt).

Rumsbeskrivning

"Våning med hänförande utsikt", mer än så skulle man egentligen inte behöva säga för att beskriva vad som gör denna bostad så unik. Stockholms siluett kan man njuta inomhus genom vardagsrummets fönstervägg i öster eller bibliotekets dito i söder.Vill man istället sitta ute kan man må bra i morgonsolen på terrassen i öster eller eftermiddagsolen på södervända terrassen utanför våningens master bedroom.


Bostaden har dock så mycket mer än bara utsikt att bjuda, sociala ytor för sällskapsliv kombineras t.ex. med en mer privat sovrumsdel, materialvalen är exklusivt utvalda och färgerna sobra, här finns dessutom gott om funktionella lösningar och generöst med förvaring.


Denna bostad disponeras som fyra rum och kök men är ursprungligen ritad som fem rum och kök, vilket innebär att den enkelt - om man så önskar - kan byggas om för ytterligare ett sovrum (se gärna bifogad alternativ planlösning).OMRÅDET

I skärningen mellan stenstaden i gamla Vasastan och de nya kvarteren i Hagastaden bygger nu välrenommerade Oscar Properties med hjälp av OMA (ett av världens mest inflytelserika, prisbelönta och framgångsrika arkitektkontor) de båda magnifika Norra Tornen (Innovationen resp Helix). Tanken är att här skapa suverän livskvalitet likväl som en hållbar stadsmiljö.


Gatorna består redan idag av av folkliv och puls dygnet runt och utvecklas vidare i takt med att olika byggprojekt färdigställs och fler och fler boende flyttar in.Här kommer allt man kan önska att finnas; ett kvalitativt serviceutbud, matupplevelser, levande stråk, konst, design och kultur. Även den som söker närhet till naturen kommer att trivas här. Hagaparken runt knuten är tillgänglig sommar som vinter, här finns underbara joggingstråk, tennisbanor, t.o.m. badmöjligheter och massor av grönytor för lata sommardagar. 


Närområdet växer och tillgängligheten förbättras ständigt, med bl.a. uppgång för nya Citybanan vid Vanadisplan och den nya tunnelbanan med uppgång vid Hagastaden (som öppnar längre fram).


För ytterligare information besök gärna följande hemsidor:


www.norratornen.se, www.hagastaden.se samt www.norrastationsgatan.seÖVRIGT

GEMENSAMHETSUTRYMMEN I BRF INNOVATIONEN. Som boende i denna bostadsrättsförening kommer man kunna njuta fördelar som sällan erbjuds hos andra. Biorum, gym och relaxavdelning har tidigare nämnts, men det tar inte slut där. Även en speciellt iordningställd festvåning kommer kunna nyttjas när den egna bostaden inte räcker till och så kommer en gästlägenhet finns till förfogande för övernattande vänner och släkt. Utrymmen för parkering av cyklar och barnvagnar kommer tillhandahållas.


PARKERING Det kommer finnas möjligheter till att hyra garageplats i stadens garage alldeles i anslutning till Norra Tornen.


VISNING Byggherren Oscar Properties har ett show room för Norra Tornen med en visningslägenhet som ger en bra känsla för vad de bostäder som nu är under produktion kommer att erbjuda. För visning var god kontakta mäklaren.


ÖVERLÅTELSEAVGIFT om f.n. 1 120 kr betalas av säljaren.


PANTSÄTTNINGSAVGIFT om f.n. 448 kr betalas av pantsättare.


UNDERSÖKNINGSPLIKT En bostad överlåts i "befintligt skick" och det är köparen som ansvarar för att undersöka bostaden innan köpet genomförs. De brister och fel som säljaren känner till sedan tidigare är han dock skyldig att underrätta köparen om. En bostad i bostadsrättsförening räknas som lös egendom. Reglerna kring bostadsköp i en bostadsrättsförening finner du i Bostadsrättslagen och i Köplagen.BOENDEKOSTNADSKALKYL Kontakta mäklare för mer information.

UPPGIFTER Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. 

BUDGIVNING Vi tillämpar öppen budgivning vilket innebär att budgivare har rätt att erhålla information om vilka bud som inkommit. Säljaren bestämmer över budgivningen vilket bl.a. betyder att denne avgör till vem han vill sälja och till vilket pris. Efter avslutad budgivning men innan ett köpekontrakt är undertecknat av säljaren och köparen måste fastighetsmäklaren vidarebefordra inkomna bud till säljaren. Säljaren har rätt att anta eller avvisa budet. Samtliga budgivare accepterar att deras namn, telefonnummer och avlagda bud inklusive eventuella villkor visas för köparen av bostaden, om denne så önskar, efter det att köpekontraktet är bindande mellan säljaren och köparen.Byggnad

Byggår:
2017/2018

Visningar

Kontakta mäklare för visning!

Fakta

Område:
Stockholm, Vasastan-Hagastaden
Adress:
Norra Tornen Brf Innovationen
GPS:
Lat. 59.346010697775
Long. 18.033848932643
Rum:
4 rum och kök
Yta:
98 Kvm

Kontakt

Eva Louise Ström

Ägare, Reg. Fastighetsmäklare
Mobil: 070-365 18 00
evalouise.strom@hgrealestate.se

Ulf Ström

Ägare, Reg. Fastighetsmäklare
Telefon: 073-324 82 90
Mobil: 073-324 82 90
ulf.strom@hgrealestate.se